Werkwijze

Werkwijze

snelmenu_2Bij mij staat passie voor eten en maatwerk voorop. Dit zorgt ervoor dat geen feest, receptie of evenement hetzelfde is.
Voor elk budget zoek ik een creatieve oplossing! Alles wordt thuisbezorgd en later of de volgende dag weer opgehaald. U hoeft dus zelf nergens voor te zorgen. Deze service is binnen een straal van 10 kilometer rondom Wezep gratis, daarbuiten zullen wij een kilometervergoeding vragen.


1. Locatiebezoek

Ik maak met u een afspraak, om de locatie, waar de catering moet plaatsvinden, te bezichtigen. Dit doe ik om een duidelijk beeld te krijgen van de situatie ter plaatse. Ook wordt er bekeken of het eventueel plaatsen van een tent mogelijk is.
2. Oriënterend gesprek

Tijdens dit bezoek zullen we ingaan op de inhoud van de activiteit: aantal personen, aanvang/sluiting tijden, wanneer er kan worden opgebouwd/geleverd en natuurlijk uw eerste Ideeën. Met uw ideeën en wensen maak ik een voorstel op maat.
3. Het maken van de offerte

Aan de hand van het voorstel met daarin uw wensen bereken ik voor u een totaalprijs. Dit kan een uitkoopprijs, maar ook een prijs op basis van nacalculatie zijn.
4. Het bespreken van de offerte

Wanneer u akkoord gaat met het voorstel en de offerte, krijgt u een contract. Alles zal nu in werking worden gezet.
5. Uitvoeren van de opdracht

Minimaal 2 weken voor de activiteit, zal er wederom contact plaatsvinden. Ik ga nu met u alles definitief bespreken. Stap voor stap nemen wij uw activiteit door zodat er geen fouten gemaakt kunnen worden. Immers een goede voorbereiding is het halve werk.

1 week voor de datum wil ik graag het definitieve aantal personen weten. Dit aantal zal worden berekend. Wijzigingen ed. kunnen nu nog worden doorgegeven.

Mochten er daags ervoor nog zaken wijzigen, dan kunt u mij dat laten weten.

Op de afgesproken tijden zal ik persoonlijk aanwezig zijn voor de opbouw. Daarbij hoeft u niet perse op de locatie aanwezig te zijn. Er zal ten alle tijden voor u een aanspreekpunt ter plaatse zijn, bij wie u terecht kunt met al uw vragen. Eventuele bedrijven met wie ik samenwerk zullen ook onder de verantwoordelijkheid vallen van deze persoon.

Bij aanvang van uw activiteit ben ik altijd aanwezig om te garanderen dat alles verloopt zoals wij dat samen hebben afgesproken.

Direct meer weten? Neem contact met ons op!

Wij berekenen wel bezorgkosten .