Traditie

Traditie

De passie voor koken heb ik van thuis uit meegekregen. Hoewel geboren in Hattem, ben ik met de Indonesische cultuur opgegroeid en eten is daarvan een belangrijk onderdeel. Het Indonesisch koken, alle kennis en geheimen worden doorgegeven van generatie op generatie.
Ik heb de Indonesische keuken van mijn moeder uit Sumatra geleerd. Als klein jongetje keek ik altijd ademloos toe hoe mijn moeder de lekkerste gerechten uit de keuken toverde. De liefde en vanzelfsprekendheid waarmee zij kookte maakte diepe indruk op mij. Eerlijk is eerlijk; zij kookt toch nog steeds het aller-lekkerste!

Ruim tien jaar geleden ben ik begonnen met de Vliegende Indo. Sinds enkele jaren zijn we gevestigd in Wezep. Ik heb een enorme passie voor lekker eten en mijn specialiteit is de Oosterse keuken. Met een vader uit Bandung en moeder uit Sumatra kook ik diverse stijlen door elkaar, aangepast aan de Nederlandse tong.